Winterbridge Dash’35 seizoen 18/19

In de maanden november t/m maart wordt er eens per veertien dagen op vrijdagavond gebridged bij Dash’35. Die avonden zijn gericht op Dashers, of op familieleden of vrienden van hen.

De volgende data zijn gepland: 2, 16, 30 november; 14, 28 december; 11, 25 januari; 8, 22 februari; 1, 15 maart.

Voor het komende winterseizoen hebben we enkele wijzigingen in gedachten:

  • Speeltafels iets verder uit elkaar;
  • Naast de mogelijkheid om per paar in te schrijven, wordt het nu ook mogelijk om je als individu of per drietal op te geven.
  • Schrijf je als individu in, dan proberen wij een partner voor je te vinden.
  • Bij een inschrijving als drietal kies je zelf een vaste derde persoon die, in geval van verhindering, je partner vervangt. De achtergrond daarvan is dat bij verhindering van één persoon van een duo, meestal het hele paar afzegt; hopelijk leidt deze mogelijkheid tot minder afzeggingen.

De kosten voor het hele seizoen bedragen € 20,00 per persoon. Wie maximaal vijf keer speelt, betaalt de helft. Wie voor losse speelavonden kiest, betaalt € 3,00 pp. per avond. Cruciaal voor het Dash’35 winterbridge: gezelligheid staat voorop, niet kaarten “met het mes op tafel” (al zijn er wel verschillen in speelsterkte), een hapje tijdens het bridgen hoort er bij, en de drankjes zijn voor eigen rekening.

Aanmelden als individu, per paar (of drietal) bij Wim Staat, staatwim@gmail.com

Namens de voorbereidingsgroep Theo Bezemer, Pieter Bekkers, Wim Pinkse,

Wim Staat

Dunlop
Vijfvinkel Trossel Makelaars
ATM vormgeving
Timo van Driel Tennis Tuning