Voorjaarscompetitie

Op het moment dat jullie dit lezen is de inschrijving voor de voorjaarscompetitie gesloten. Het voelt allemaal een beetje gek, moet ik bekennen.

Teams inschrijven voor een competitie waarvan je niet zeker weet of die wel door kan gaan. En als die kan doorgaan op welke manier.

Ik hoop echt dat we vanaf maart weer “gewoon” onze partijtjes kunnen spelen, maar besef me ook dat het erg krap is en wordt.

Met alle twijfels die er heersen, ben ik blij met jullie enthousiasme. Er hebben zich net zo veel teams ingeschreven als vorig jaar.

Daarbij valt het op dat het aantal teams op dat de vrijdag weer iets is gegroeid en ook het aantal jeugdteams op de zondag. Leuk om te zien dat een aantal spelers die van het najaar hun eerste competitie ervaring hebben opgedaan in de 8&9 competitie nu door zijn gestoken naar de vrijdagavond competitie.

Voor de vrijdagavond competitie heeft de KNLTB nog wel een verrassing in petto.  Naar aanleiding van de feedback op het optijd spelen in het najaar heeft de KNLTB besloten om daar van het voorjaar van af te zien en alle partijen wel gewoon  2 sets met eventueel een supertiebreak te spelen. Om toch al voorbereid te zijn op het beperken van de drukte op het tennispark heeft de KNLTB voor de vrijdag avond besloten de teams om de week te laten spelen. Om ieder team toch 5 keer te kunnen laten spelen begint de vrijdag avond competitie al een week vroeger dan eerder aangekondigd (al op 2 april) en gaat ook een paar weken langer door.

Op de website vind je op de pagina Competitie een link naar alle speeldata

 

Voor nu blijf fit en gezond. We zien elkaar van het voorjaar

Namens de CWT

 

Arthur

Heb je je nog niet opgegeven maar wil je toch wel competitie spelen, stuur dan een berichtje naar arthur.pinkse@outlook.com of naar cwt@dash35.nl.

Meer informatie over de competitie(s) vind je op de competitiepagina.
Je vindt hier onder meer het programma, de teams en de uitslagen en standen van je favorieten!

Vijfvinkel Trossel Makelaars
Dunlop
Timo van Driel Tennis Tuning
Esther Vergeer Foundation
D.L.T.C. Dash '35 - Tennisvereniging Dordrecht