Nieuws

Jeugdkamp 2020

Ook voor eind augustus 2020 staat er al een kamp gepland; een jubileumkamp dat plaats zal vinden buiten de Dash’35 grenzen.

Lees meer

Jeugdkamp 2019

Wie vorige week woensdag tm vrijdag op het park is geweest kan het niet zijn ontgaan: Jeugdkamp! Tentjes langs de banen, veel spullen in de kantine en kleedkamers. Dat ziet er gezellig uit.

Lees meer

Ledenaantal: op naar de 700!

Misschien wel tegen de stroom in, maar.. Dash groeit! Nog vijf te gaan en dan tikken we de 700 aan! Wie die 700stee aanbrengt, kan rekenen op een leuke attentie.

Lees meer

KNLTB club app

Via de KNLTB clubapp, gratis te downloaden via Google Play store of de Apple store, ontvang je nieuwsberichten van de club en kun je bij informatie over onze club(leden) en afhangen.

Lees meer

Geslaagd Jeugdtoernooi

Wat hebben wij een sportieve en gezellige week achter de rug! De hele week was het een drukte van belang op ons mooie tennis park, want het Dash’35 Open Jeugdtoernooi werd gespeeld.

Lees meer

Senioren 50 plus Toernooi op 26 juli

Vrijdag de 26ste is het zover, dan vindt weer dit ééndagstoernooi plaats op onze club. Heb je je nog niet ingeschreven? Jammer, want ondertussen is het Toernooi helemaal volgeboekt!

Lees meer

Nieuwe parasols

Langs onze banen staan inmiddels overal nieuwe tafels en stoelen, in schril contrast met de oude, versleten parasols.

Lees meer

Toekomst Thialf

Collega-tennisvereniging Thialf moet plaats maken voor woningbouw. Zoals het er nu naar uit ziet, zullen zij na de zomer van 2020 hun stek op Amstelwijck verlaten.

Lees meer

We willen graag weten…..

waarom mensen hun lidmaatschap van Dash opzeggen. Misschien kunnen we daar wat van leren en op die manier er voor zorgen dat men lid blijft van onze club.

Lees meer

Samenstelling bestuur

Het bestuur van Dash’35 bestaat op dit moment uit zes leden. Op de ALV van november zal Otto van Wort worden voorgedragen als zevende bestuurslid.

Lees meer

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Vanaf 25 mei is de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming van kracht geworden. Deze AVG is ook op sportverenigingen als Dash’35 van toepassing. Het bestuur legt op dit moment de laatste hand aan de formalisering van de op ons afgekomen verplichtingen.

Lees meer

Jaargids

Zoals alle voorgaande jaren is er dit jaar ook weer een Jaargids. Deze staat vol met praktische informatie over de vereniging. Bekijk deze nu ook online.

Lees meer
Dunlop
Vijfvinkel Trossel Makelaars
ATM vormgeving
Timo van Driel Tennis Tuning