Nieuws

Verkoop Dash ’35 clubkleding

Ook dit jaar is het weer mogelijk om de Dash’35 clubkleding van Dunlop te kopen. Dankzij onze sponsors Dunlop en Tennis Tuning krijgen we een flinke korting, in totaal maar liefst 40% op de catalogusprijs. Dit aanbod geldt voor zowel volwassenen als de jeugd.

Lees meer

Inschrijven Voorjaarscompetitie 2019

Wil je van het voorjaar van 2019 meedoen met de voorjaarscompetitie? Schrijf je dan nu in. Er zijn verschillende soorten competitie, op verschillende dagen, voor zowel volwassenen als voor de jeugd.

Lees meer

Grote Clubactie

Evert van der Net is zijn wervingsactiviteiten aan het afronden. Hij heeft inmiddels meer dan 1100 loten verkocht.

Lees meer

Clubkampioenen en Herfstcup

Begin september zijn de jeugd clubkampioenschappen geweest. Per categorie is daar een kampioen uit gekomen die super gave bekers hebben gewonnen.

Lees meer

Drechtsteden Circuit

We zijn heel trots op onze Maid en Erwin die zich geplaatst hebben in de masters finales van het Drechtsteden circuit op zondag 11 november vanaf 10 uur bij TV Heer Jan. Supporters zijn natuurlijk altijd welkom!

Lees meer

Samenstelling bestuur

Het bestuur van Dash’35 bestaat op dit moment uit zes leden. Op de ALV van november zal Otto van Wort worden voorgedragen als zevende bestuurslid.

Lees meer

Algemene Ledenvergadering (ALV) november 2018

Twee keer per jaar, in het voor- en najaar, is er een Algemene Ledenvergadering. Die van dit najaar wordt gehouden op vrijdagavond 23 november. Onder andere staat dan op de agenda de begroting voor het volgend jaar. Noteer alvast die datum in je agenda.

Lees meer

Winterbridge Dash’35 seizoen 18/19

In de maanden november t/m maart wordt er eens per veertien dagen op vrijdagavond gebridged bij Dash’35. Die avonden zijn gericht op Dashers, of op familieleden of vrienden van hen.

Lees meer

Interne Dash-competitie voor senioren op 6 zondagen in de herfst

Op 6 zondagen kan je in het najaar nog lekker buiten tennissen in een interne competitie bij Dash 35! Je speelt 6 keer om de week 2 keer een uur. Speeldata 23 september, 7 en 21 oktober, 4 en 18 november en als het weer het toelaat ook 2 december. We starten de eerste 3 keer om 14.00 uur en de laatste 3 keer om 11.00 uur.

Lees meer

Najaarscompetitie 2018 van start

Op vrijdag 14 september gaat de najaarscompetitie weer van start. Zowel de jeugd als de senioren gaan de strijd weer aan. Er wordt gespeeld op vrijdagavond en op zaterdag en zondag overdag. 

Lees meer

Het dash-Dames-Dubbeldag gezelligheidstoernooi

Vrijdag 21 september 2018 wordt bij Dash’35 het “Dash-Dames-Dubbeldag” gezelligheidstoernooi georganiseerd. Het is bedoeld voor alle tennissende dames in Dordrecht en omgeving (speelsterkte 9 t/m 6). De resultaten tellen niet mee voor je KNLTB ranking. U wordt naar speelsterkte ingedeeld en speelt 3 rondes van 45 minuten; elke ronde met een andere speelpartner.

Lees meer

Interne competitie “zondag 4-tallen”

Op 6 zondagen kan je in het najaar nog lekker buiten tennissen in een interne competitie bij Dash 35! Je speelt 6 keer om de week 2 keer een uur. Speeldata 23 september, 7 en 21 oktober, 4 en 18 november en als het weer het toelaat ook 2 december. We starten de eerste 3 keer om 14.00 uur en de laatste 3 keer om 11.00 uur.

Lees meer

Familie/ouder-kindtoernooi

Op zondag 9 september vindt het jaarlijkse familie/ouder-kindtoernooi weer plaats. Heb je zin om met je vader, moeder, opa, oma, zoon, dochter te spelen of samen met je partner? Dan is dit je kans!

Lees meer

Jeugdkamp op Dash’35

Van woensdag 22 aug t/m vrijdag 24 aug vindt het jaarlijkse jeugdkamp plaats. Het wordt een gezellige boel natuurlijk! We hopen op jullie begrip en medewerking voor het feit dat alles deze week een beetje anders is dan anders. Onze plannen en de baanbezetting lees je in dit bericht.

Lees meer

Dash’35 Installatietechniek Bert van Es Open toernooi

Het Dash’35 Installatietechniek Bert van Es Open toernooi gaat weer van start; op maandag 6 augustus worden vanaf 18.00 uur de eerste wedstrijden gespeeld. Dit betekent dat de hele week alle banen vanaf 18.00 bezet zijn en er dus vanaf die tijd niet vrij gespeeld kan worden.

Lees meer

Voorjaarskampioenen

Bij de senioren noteren we zes kampioenen. Allemaal gehuldigd tijdens de gezellige barbecue op zondag 3 juni. Bij de jeugd is er nog kans op twee kampioenen.

Lees meer

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Vanaf 25 mei is de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming van kracht geworden. Deze AVG is ook op sportverenigingen als Dash’35 van toepassing. Het bestuur legt op dit moment de laatste hand aan de formalisering van de op ons afgekomen verplichtingen.

Lees meer

Jaargids

Zoals alle voorgaande jaren is er dit jaar ook weer een Jaargids. Deze staat vol met praktische informatie over de vereniging. Bekijk deze nu ook online.

Lees meer
Dunlop
Vijfvinkel Trossel Makelaars
ATM vormgeving
Timo van Driel Tennis Tuning