Nieuws

De Grote Clubactie 2019

Dash doet dit jaar voor de negende keer mee aan de Grote Clubactie, een landelijke loterij voor verenigingen, waarbij een lot € 3,- kost. Daarvan is 80% ( = € 2,40 ) voor ons cluppie bestemd.

Lees meer

Najaarscompetitie

Al lijkt het nog ver weg en moeten de meesten nog op zomervakantie, de voorbereidingen voor de herfstcompetitie zijn in volle gang.

Lees meer

Geslaagd Jeugdtoernooi

Wat hebben wij een sportieve en gezellige week achter de rug! De hele week was het een drukte van belang op ons mooie tennis park, want het Dash’35 Open Jeugdtoernooi werd gespeeld.

Lees meer

Senioren 50 plus Toernooi op 26 juli

Vrijdag de 26ste is het zover, dan vindt weer dit ééndagstoernooi plaats op onze club. Heb je je nog niet ingeschreven? Jammer, want ondertussen is het Toernooi helemaal volgeboekt!

Lees meer

Nieuwe parasols

Langs onze banen staan inmiddels overal nieuwe tafels en stoelen, in schril contrast met de oude, versleten parasols.

Lees meer

Toekomst Thialf

Collega-tennisvereniging Thialf moet plaats maken voor woningbouw. Zoals het er nu naar uit ziet, zullen zij na de zomer van 2020 hun stek op Amstelwijck verlaten.

Lees meer

Mimi de Bottoernooi

Van maandag 15 juli tot en met zondag 21 juli vindt het Mimy de Bottoernooi plaats. Let op, vanaf 17 uur en in het weekend is er geen mogelijkheid om vrij te spelen.

Lees meer

We willen graag weten…..

waarom mensen hun lidmaatschap van Dash opzeggen. Misschien kunnen we daar wat van leren en op die manier er voor zorgen dat men lid blijft van onze club.

Lees meer

Drechtsteden Circuit

We zijn heel trots op onze Maid en Erwin die zich geplaatst hebben in de masters finales van het Drechtsteden circuit op zondag 11 november vanaf 10 uur bij TV Heer Jan. Supporters zijn natuurlijk altijd welkom!

Lees meer

Samenstelling bestuur

Het bestuur van Dash’35 bestaat op dit moment uit zes leden. Op de ALV van november zal Otto van Wort worden voorgedragen als zevende bestuurslid.

Lees meer

Winterbridge Dash’35 seizoen 18/19

In de maanden november t/m maart wordt er eens per veertien dagen op vrijdagavond gebridged bij Dash’35. Die avonden zijn gericht op Dashers, of op familieleden of vrienden van hen.

Lees meer

Het dash-Dames-Dubbeldag gezelligheidstoernooi

Vrijdag 21 september 2018 wordt bij Dash’35 het “Dash-Dames-Dubbeldag” gezelligheidstoernooi georganiseerd. Het is bedoeld voor alle tennissende dames in Dordrecht en omgeving (speelsterkte 9 t/m 6). De resultaten tellen niet mee voor je KNLTB ranking. U wordt naar speelsterkte ingedeeld en speelt 3 rondes van 45 minuten; elke ronde met een andere speelpartner.

Lees meer

Interne competitie “zondag 4-tallen”

Op 6 zondagen kan je in het najaar nog lekker buiten tennissen in een interne competitie bij Dash 35! Je speelt 6 keer om de week 2 keer een uur. Speeldata 23 september, 7 en 21 oktober, 4 en 18 november en als het weer het toelaat ook 2 december. We starten de eerste 3 keer om 14.00 uur en de laatste 3 keer om 11.00 uur.

Lees meer

Jeugdkamp op Dash’35

Van woensdag 22 aug t/m vrijdag 24 aug vindt het jaarlijkse jeugdkamp plaats. Het wordt een gezellige boel natuurlijk! We hopen op jullie begrip en medewerking voor het feit dat alles deze week een beetje anders is dan anders. Onze plannen en de baanbezetting lees je in dit bericht.

Lees meer

Dash’35 Installatietechniek Bert van Es Open toernooi

Het Dash’35 Installatietechniek Bert van Es Open toernooi gaat weer van start; op maandag 6 augustus worden vanaf 18.00 uur de eerste wedstrijden gespeeld. Dit betekent dat de hele week alle banen vanaf 18.00 bezet zijn en er dus vanaf die tijd niet vrij gespeeld kan worden.

Lees meer

Voorjaarskampioenen

Bij de senioren noteren we zes kampioenen. Allemaal gehuldigd tijdens de gezellige barbecue op zondag 3 juni. Bij de jeugd is er nog kans op twee kampioenen.

Lees meer

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Vanaf 25 mei is de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming van kracht geworden. Deze AVG is ook op sportverenigingen als Dash’35 van toepassing. Het bestuur legt op dit moment de laatste hand aan de formalisering van de op ons afgekomen verplichtingen.

Lees meer

Jaargids

Zoals alle voorgaande jaren is er dit jaar ook weer een Jaargids. Deze staat vol met praktische informatie over de vereniging. Bekijk deze nu ook online.

Lees meer
Dunlop
Vijfvinkel Trossel Makelaars
ATM vormgeving
Timo van Driel Tennis Tuning