Nieuws

Jeugdkamp op Dash’35

Van woensdag 22 aug t/m vrijdag 24 aug vindt het jaarlijkse jeugdkamp plaats. Het wordt een gezellige boel natuurlijk! We hopen op jullie begrip en medewerking voor het feit dat alles deze week een beetje anders is dan anders. Onze plannen en de baanbezetting lees je in dit bericht.

Lees meer

Dash’35 Installatietechniek Bert van Es Open toernooi

Het Dash’35 Installatietechniek Bert van Es Open toernooi gaat weer van start; op maandag 6 augustus worden vanaf 18.00 uur de eerste wedstrijden gespeeld. Dit betekent dat de hele week alle banen vanaf 18.00 bezet zijn en er dus vanaf die tijd niet vrij gespeeld kan worden.

Lees meer

Voorjaarskampioenen

Bij de senioren noteren we zes kampioenen. Allemaal gehuldigd tijdens de gezellige barbecue op zondag 3 juni. Bij de jeugd is er nog kans op twee kampioenen.

Lees meer

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Vanaf 25 mei is de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming van kracht geworden. Deze AVG is ook op sportverenigingen als Dash’35 van toepassing. Het bestuur legt op dit moment de laatste hand aan de formalisering van de op ons afgekomen verplichtingen.

Lees meer

Nieuwsbrief 25 mei 2018

De 2e nieuwsbrief van mei is uit: Competitie eindfeest, Mimy de Bot en Senior 50Plus toernooi, Bedrijventoernooi, All Star Double Dash toernooi, Bal- en Slagvaardigheid voor de Jeugd én het Jeugdkamp.

Lees meer

Nieuwsbrief 2 mei 2018

De nieuwsbrief van mei is uit: Lintje voor Leida, Opening park 4 mei, Competitieprogramma, Entree Dash, Vacature Tennishal, maak kans op kaarten voor het Libema Open Rosmalen.

Lees meer

Nieuwsbrief 16 april 2018

Een hele bak aan berichten. Eigenlijk te veel voor “kort nieuws” via een nieuwsbrief. Maar ja, de start van een nieuw seizoen markeert ook veel voorbereiding, actualiteit en nieuwe plannen. Het betekent wel, dat Dash’35 een bruisende club is.

Lees meer

Open Dag Rolstoeltennis

Heb je een lichamelijke beperking en vind je het leuk om te leren rolstoeltennissen? Kom dan naar onze open dag op woensdag 18 april 2018.

Lees meer

Jaargids

Zoals alle voorgaande jaren is er dit jaar ook weer een Jaargids. Deze staat vol met praktische informatie over de vereniging. Bekijk deze nu ook online.

Lees meer

Trainingsschema’s

De trainingsschema’s zijn bekend. Heb jij training bij Peter-Paul of Mark? Bekijk dan wanneer jij moet trainen.

Lees meer

Banen wel/niet bespeelbaar

Alle banen zijn weer beschikbaar. Wel graag er op letten putjes meteen dicht te trappen en na het spelen de banen GOED te slepen. Dit is belangrijk om de banen ook in goede conditie te houden. En daar hebben we allemaal belang bij.

Lees meer
Dunlop
Tennis Only
Vijfvinkel Trossel Makelaars
ATM vormgeving
Timo van Driel Tennis Tuning