Steun rolstoeltennis en stem op Dash’35!

Dash’35 wil de faciliteiten voor de rolstoeltennissers verbeteren. Daarom doen we ook dit jaar weer mee met de Rabo clubkascampagne.

Rabobank Drechtsteden verdeelt 95.000 EUR over alle verenigingen en stichtingen die een project hebben aangemeld. De leden van de Rabobank bepalen door te stemmen hoeveel geld iedere organisatie krijgt. Dash’35 wil de bijdrage die zij ontvangt vanuit de Rabo Clubkascampagne besteden aan benodigde aanpassingen van het terrein en het clubhuis en het organiseren van passende training en activiteiten voor rolstoeltennissers. Hoe meer stemmen, hoe hoger het financiële steuntje in de rug.

Hoe kun je hieraan meedoen?
Als je rekeninghouder bent van de Rabobank Drechtsteden kun je stemmen. Hiervoor moet je je aanmelden als lid van de Rabobank. Lid worden is heel eenvoudig en kosteloos. Aanmelden kan hier. Je ontvangt dan uiterlijk 22 maart 2019 een persoonlijke stemcode via e-mail. Met deze stemcode kun je van 23 maart t/m 19 april 2019 via de Rabobank website stemmen op de clubs die volgens jou een steuntje in de rug verdienen.

Dus heb je een Raborekening, meld je aan als lid van Rabobank Drechtsteden en steun rolstoeltennis bij Dash’35!
Dankjewel!

Vijfvinkel Trossel Makelaars
Dunlop
Timo van Driel Tennis Tuning
Esther Vergeer Foundation
D.L.T.C. Dash '35 - Tennisvereniging Dordrecht