Sponsorkliks

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan onze vereniging , Dash’35, zonder dat het jou een cent extra kost!
Hoe werkt het?

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan onze vereniging , Dash’35, zonder dat het jou een cent extra kost!
Hoe werkt het?

Heel simpel. Doe al je online bestellingen via https://www.sponsorkliks.com/.

Vul in bij : Wie wilt u sponsoren?  de naam van onze club in en klik op ‘zoek’.
Je komt op een pagina waar alle winkels staan en je doet vervolgens gewoon je online bestelling zoals je altijd doet.
Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Dash’35 ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Via de categorieën boven in het menu kan je ook bij diverse webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Dash.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert onze club hier direct van!

Wil je Dash ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Dash’35 . Voor jou een kleine moeite, voor ons directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden, supporters en overige betrokkenen dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die Dash een warm hart toedragen.

Vijfvinkel Trossel Makelaars
Dunlop
Timo van Driel Tennis Tuning
Esther Vergeer Foundation
D.L.T.C. Dash '35 - Tennisvereniging Dordrecht