Familietoernooi

Om het najaar goed te beginnen, organiseren wij ook dit jaar weer het sportieve familietoernooi en het ouder/kind toernooi op ons gezellige tennispark. Dit jaar komt er ook een rolstoeltennistoernooi bij!

Inschrijven kan tot en met 2 september, via een mailtje naar jeugdcommissie@dash35.nl of naar marceldebot8@hotmail.com.

Familietoernooi
Als je ouder bent dan 12 jaar, dan kun je meedoen met het familietoernooi met je broer/zus, vader/moeder, opa/oma, buurman/buurvrouw, vriend/kennis; eigenlijk met iedereen die gezellig een balletje wil slaan. Het familietoernooi begint om 9.30 uur en duurt ook tot ongeveer 15.30 uur.

Ouder/kindtoernooi

Ben je tussen de 4 en 12 jaar en heb je zin in een gezellig potje tennis met je vader of moeder of speel je ook graag met je opa of oma, of een andere leuke partner, dan kun je meedoen met het ouder/kindtoernooi. Het ouder/kindtoernooi begint rond 12.30 uur en is rond 15.30 uur afgelopen.

Rolstoeltennis familietoernooi

Dit jaar hebben we ook een rolstoeltennistoernooi, onze rolstoeltennisser kunnen hier samen met een gezellige partner aan meedoen, ongeacht de leeftijd. Het rolstoeltennis toernooi begint om 9.30 uur en duurt tot ongeveer 12.30 uur.

Het inschrijfgeld voor deze gezellige tennisdag is 10 euro voor een volwassene en 7,50 euro voor een kind t/m 12 jaar. Betalen doe je per pin op de dag zelf. Dit bedrag is inclusief een heerlijke lunch verzorgd door Freshcourt en een bijdrage aan de Esther Vergeer Foundation.

De Esther Vergeer Foundation heeft het rolstoeltennis bij Dash en vele andere verenigingen mogelijk gemaakt.

Wij hebben er zin in, jullie toch ook?
Tot zondag 8 september!

Jeugdcommissie Dash’35 & Marcel de Bot

Vijfvinkel Trossel Makelaars
Dunlop
Timo van Driel Tennis Tuning
Esther Vergeer Foundation
D.L.T.C. Dash '35 - Tennisvereniging Dordrecht