Ook voor de Jeugd is het toernooiseizoen van start!

Bij diverse verenigingen in de buurt worden jeugdtoernooien georganiseerd, zodat je de hele zomer lekker door kunt tennissen. We hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet.

De allerleukste van alle toernooien is natuurlijk ons eigen Freshcourt open jeugdtoernooi!

De gele en groene kids spelen tussen 30 juni en 7 juli. Voor de rode en oranje kids hebben we op woensdag 4 juli een leuke tennismiddag. Inschrijven groen en geel kan via: www.toernooi.nl (uiterlijk 22 juni), inschrijven rood en oranje kan via www.tenniskids.toernooi.nl (uiterlijk 27 juni). Zie ook de flyer op onze website onder Toernooien. Jullie doen toch allemaal mee he?!

Andere leuke toernooien in de regio zijn:

  • 09/06 t/m 15/06 – Ridderkerk – d’Oudelande
  • 18/06 t/m 24/06 – Alblasserdam – ATV
  • 25/06 t/m 01/07 – H-I-Ambacht – TV Hiaten
  • 16/07 t/m 22/07 – Heerjansdam – TV Heer Jan
  • 20/08 t/m 26/08 – Barendrecht – TVB

Ook hier geldt dat inschrijven kan via toernooi.nl voor groen en geel, en via tenniskids.toernooi.nl voor rood en oranje. Zoek op de plaatsnaam of op de verenigingsnaam en je vindt alles over het betreffende toernooi.

Voor de fanatiekelingen onder de gele jeugd hebben we het Drechtsteden Circuit.

Door aan zoveel mogelijk van deze toernooien mee te doen spaar je punten en kom je misschien wel in aanmerkingen voor de grote finaledag op 11 november, waar je tegen andere toppers strijd om de super grote wisselbeker.

Heb je vragen, twijfel je of het wat voor je is, wil je meer weten over het spelen van een toernooi, of kun je een toernooi niet vinden? Vraag het ons , via jeugdcommissie@dash35.nl

We wensen jullie een mooi toernooienseizoen!

Dunlop
Vijfvinkel Trossel Makelaars
ATM vormgeving
Timo van Driel Tennis Tuning