Nieuwsbrief 25 mei 2018

De 2e nieuwsbrief van mei is uit: Competitie eindfeest, Mimy de Bot en Senior 50Plus toernooi, Bedrijventoernooi, All Star Double Dash toernooi, Bal- en Slagvaardigheid voor de Jeugd én het Jeugdkamp.

Hier wil je bij zijn: het Competitie eindfeest op zondag 3 juni

 • DJ van 16:00 tot 02:00 uur
 • BBQ vanaf 17:30 uur
 • Huldiging kampioenen 21:30 uur

Kosten voor niet-thuis spelende teams of gasten € 5,00. Aanmelden kan bij Edwin.

Dash'35 Toernooi Mimi de Bot

Nieuw: het Dash’35 Mimy de Bottoernooi nu vanaf 45 +

In tegenstelling tot voorgaande jaren kun je nu al vanaf 45 jaar mee doen met het gezellige Mimy de Bottoernooi dat plaats zal vinden van 14 t/m 22 juli. Die kans laat je toch niet liggen? Schrijf je NU in via Toernooi.nl.

Inschrijven kan ook via erikenmarian@kpnplanet.nl of met het inschrijfformulier dat op de Dashsite te downloaden is. Kijk op de website www.dash35.nl onder Toernooien voor alle informatie.

Dash'35 Toernooi 50Plus

Dash’35 Senioren 50plus ééndagstoernooi

Pak je kans om op één dag een gezellig toernooi te spelen, het senioren50 plus ééndagstoernooi op vrijdag 27 juli! Een gezellige tennisdag voor KNLTB leden vanaf 50 jaar in de Gemengd Dubbel.

Inschrijven kan via Toernooi.nl of door een e-mail te sturen naar a.degeus@upcmail.nl met de volgende gegevens van u en uw partner:

 • Voor en achternaam
 • Bondsnummer
 • Van welke vereniging lid
 • Emailadres
 • Telefoonnummer
 • Speelsterkte.

Je kunt ook het inschrijfformulier gebruiken dat op de website van Dash’35 te vinden is. Tot ziens op vrijdag de 27ste!

Bedrijventoernooi bij Dash’35 op zaterdag 23 juni

Op zaterdag 23 juni kun je als bedrijf meedoen aan een bedrijventoernooi bij Dash’35! Je kunt je tot 10 juni inschrijven als 2-tal van 1 bedrijf bij info@freshcourt.nl. Het toernooi heeft de volgende opzet :

 • Baan 1 : de bijschaaf/lesbaan
 • Baan 2-6: wedstrijden

Eerste speelronde start om 9.00 uur, elke ronde duurt 50 minuten. Er zijn 4 speelrondes waarna er om 13.00 uur geluncht wordt. Na de lunch is speelronde 5: de finale van 1 set om de wisseltrofee tussen de 2 teams met de meeste gewonnen games.
Kosten per team van 4 personen: € 160,00. Daarvoor krijg je: tennisles, uitgebreide lunch, 5 drankjes naar keuze, snacks/hapjes en bij winst de wisseltrofee!

Op 24 juni : het All Star Double Dash toernooi!

Een gezelligheidstoernooi waar alleen dubbels gespeeld worden. Als koppel moet je minimaal samen de speelsterkte 10 hebben. Je kunt je als koppel inschrijven maar ook als je geen dubbel partner hebt, kun je je opgeven. Er wordt dan een dubbelpartner voor je gezocht. Je mag ook inschrijven met een niet-Dashlid. Je speelt 1 uur en er wordt gestopt op het moment dat de bel gaat, ongeacht de stand. Het toernooi wordt afgesloten met een finale. De finale bestaat uit het spelen van 1 set. De winnaars ontvangen een beker!!! Tussen de partijen door is er een BBQ.

Dit toernooi is geen KNLTB toernooi, dus winst- of verliespartijen hebben geen invloed hebben op je ranking. Kosten voor deelname zijn € 15,00. Inschrijven tot 19 juni via info@freshcourt.nl of schrijf je naam op het formulier dat in de Dash-kantine hangt.

All Star Double Dash toernooi!

Voor de jeugd: Bal- en Slagvaardigheid op zaterdag 16 juni !

Vergeet je niet op te geven!!! Er zijn die dag ook diverse clinics. Dus meld je aan via jeugdcommissie@dash35.nl of vul je naam in op het formulier dat op het prikbord hangt in de gang naar de kantine.

Dash’35 Jeugdkamp: om nooit te vergeten!

Als je je tenminste niet vergeet op te geven! Doe dat dus zo snel mogelijk via jeugdcommissie@dash35.nl of vul je naam in op het formulier dat op het prikbord hangt in de gang naar de kantine. En beleef van 22 tot 25 augustus zelf (weer) hoe leuk dit kamp is!

Dunlop
Tennis Only
Vijfvinkel Trossel Makelaars
ATM vormgeving
Timo van Driel Tennis Tuning