Nieuwsbrief 2 mei 2018

De nieuwsbrief van mei is uit: Lintje voor Leida, Opening park 4 mei, Competitieprogramma, Entree Dash, Vacature Tennishal, maak kans op kaarten voor het Libema Open Rosmalen.

LINTJE VOOR LEIDA!

Zeventien Dordtenaren kregen vorige week in het kader van Koningsdag een lintje opgespeld. Onze Leida van Zanten was daar een van. Een geweldige waardering voor de tientallen jaren, waarin zij het groen op ons tennispark heeft vorm gegeven en verzorgd. Hulde voor Leida: Lid in de orde van Oranje Nassau! Ga hier alsjeblieft nog vele jaren mee door.

OPENING PARK VRIJDAG 4 MEI

Op vrijdag 4 mei is ons park gewoon geopend. Dringend verzoek aan iedereen: graag om 20.00 uur twee minuten stilte in acht nemen!

COMPETITIEPROGRAMMA

Iedereen heeft zitten zoeken en puzzelen: hoe kom ik nou te weten welke Dash-teams er thuis spelen in het komend weekend? Inmiddels kun je dat vinden via de website om dan door te klikken naar competitie en teams.

Maar we maken je het nu veel gemakkelijker. In de bijlage vind je het competitieprogramma van alle thuisspelende teams voor de resterende weken. Er valt zo veel mooi tennis te zien.

Zoals aanstaande zondag! Dan speelt ons gemengd 1ste team een belangrijke thuiswedstrijd om het kampioenschap! Kom kijken, geniet van onze clubgenoten en en passant ook van een heerlijk hapje en drankje.

ENTREE DASH

Wie de afgelopen weken op ons park is geweest, kan het niet gemist hebben: twee chique banieren markeren de entree. Zelfs vanaf de Laan der Verenigde Naties duidelijk te zien.

Deze zijn gefinancierd vanuit de opbrengst uit de grote clubactie samen met de bijdragen door de Vrienden van Dash. De andere bestedingsdoelen vanuit deze bronnen: een voetbaltafel in de hal en de Tri-tennis op ons voorplein. Dank aan iedereen, die hieraan heeft bijgedragen, in geld dan wel technische realisering!

Banier Entree Dash'35

VACATURE Tennishal

Tennishal Schenkeldijk (stichting SOSD) zoekt voor het nieuwe seizoen en wel met ingang van 1 oktober 2018 een enthousiaste medewerker (m/v) met horeca ervaring die op de zaterdagen de (bar)diensten wil verzorgen tijdens de tennistrainingen en wel van 07.30 – 13.30 uur en die zonodig op andere dagen kan invallen. Heb je belangstelling of wil je meer informatie? Neem contact op met Knight Kunsen, beheerder van de tennishal: 06 – 11 53 36 78.

Libema Open Rosmalen 2018

LIBEMA OPEN IN ROSMALEN

Op maandag 11 juni worden de eerste ballen geslagen op de Libéma Open in Rosmalen, hét ATP-grastoernooi van Nederland en belangrijk in de voorbereiding op Wimbledon. Dit toernooi staat bekend om zijn intieme sfeer en uitstekende ambiance, dat gecombineerd wordt met toptennis van het allerhoogste niveau. Van 11 tot en met 17 juni komen daar onder andere Nederlandse kopstukken Robin Haase en Kiki Bertens in actie en maakt wereldtopper Andy Murray zijn rentree na een heupoperatie.

Dash’35 is partner van dit prachtige toernooi. Hierdoor krijgen we als Dash-leden korting op toegangskaarten en spek je tevens de clubkas. Jullie kunnen rekenen op vijf euro korting op elk ticket. Voor elk verkocht kaartje ontvangt de club bovendien een bedrag van vijf euro en voor elk verkocht VIP-ticket krijgt de club tien euro.

Tickets bestellen doe je via de volgende link en code:

Via de link kom je op het overzicht van de speeldagen. Na het kiezen van de dag vul je bij “Libema Open 2018 – Club actie” de bovenstaande code in. Na het invullen van de code wordt de prijs meteen aangepast.

Ook krijgt elke deelnemende vereniging twee gratis entreekaarten voor de finaledag van het toernooi ter waarde van 90 euro. Deze kaarten worden verloot onder onze leden. Als je daarvoor in aanmerking wilt komen, meldt je VOOR 8 juni aan bij: penningmeester@dash35.nl.

Nieuwe leden

Ook mogen wij weer een aantal nieuwe leden welkom heten! Welkom Rens, Noor, Janine, Mandy, Ger, Ivo, Iris, Sven, Janny, Judith, Nijs, Mario, Thomas, Boris, Kira, Joke, Guus, Noa, Bas, Helene, Mats, Jan, Marty, Alice, Marian, Jack, Lara, Irene, Minke, Coert, Joris, Diana, Krijn en Sandra.

 

Dunlop
Tennis Only
Vijfvinkel Trossel Makelaars
ATM vormgeving
Timo van Driel Tennis Tuning