Mededelingen

Aanmelden voor vrijwilligersdiensten
Dash’35 grotendeels rookvrij 2022
Tennispassen

Aanmelden voor vrijwilligersdiensten
Jong senioren, senioren en ochtendleden kunnen het bedrag van € 52,00 dat in de plaats komt van barverplichtingen en toegevoegd is aan de contributie, retour ontvangen door 11 uur (x € 4,70 vrijwilligersbijdrage) vervangende diensten te draaien.

Dat kan op de volgende manieren:

 • mee klussen met de Cluteco-groep. Baanonderhoud bij competities en toernooien valt hier ook onder.
  Informatie en opgeven bij Wim Pinkse: W.A.H.Pinkse@t-mobilethuis.nl
 • Helpen bij het tuinonderhoud.
  Informatie en opgeven bij Leida van Zanten: leidavanzanten@gmail.com
 • Helpen in de kantine/keuken.
  Informatie en opgeven bij Marjolein van den Berg: secretaris@dash35.nl

Dash’35 grotendeels rookvrij
Tijdens de algemene ledenvergadering 26 maart is ingestemd met het voorstel van het bestuur om onze tennisvereniging grotendeels rookvrij te maken. Het voorstel is ontstaan vanuit de JC, die vindt dat de jeugd bij ons gezond moet kunnen sporten, en rookvrij moet kunnen opgroeien.

Tijdens de vorige ALV en wat rondvragen op het park, bleek dat ook veel volwassenen een rookvrije sportomgeving prettiger vinden. Als Dash’35 willen we beide groepen steunen en gezonde omstandigheden bieden. Toch willen we het onze rokers ook niet geheel onmogelijk maken. Daarom zijn wij tot de volgende afspraken gekomen:

 1. Ons park is geheel rookvrij tijdens jeugdactiviteiten en -evenementen.
 2. Op alle andere momenten is een speciale rookzone ingericht, namelijk het achterste deel van het grote terras, de tafels het dichtst bij baan 5.
 3. Op de rest van het terras en op het gehele park, dus ook langs de banen, op het voorterras mag niet gerookt worden.

Dit nieuwe rookbeleid gaat in per maart 2022, bij aanvang van het volgend tennisseizoen. We kiezen er bewust voor om niet dit jaar al beperkingen op te leggen, omdat we vinden dat er op dit moment al genoeg beperkingen gelden. Dit seizoen zijn we even blij met alles wat wél mag. Komende winter zal het park worden getransformeerd tot rookvrije zone m.b.v. van borden en het weghalen van asbakken. Ook de rookzone wordt duidelijk gemarkeerd. We hopen dat iedereen tevreden is met deze oplossing.
 

KNLTB pasjes 2021
De KNLTB pasjes waarmee je het park op kunt en kunt betalen (als je er tenminste geld op hebt gezet) worden in 2021 NIET vervangen en blijven dus ook komend jaar geldig. Mocht je pasje kapot gaan, kun je via de ledenadministratie een nieuwe aanvragen: leden@dash35.nl.
 

Vijfvinkel Trossel Makelaars
Dunlop
Timo van Driel Tennis Tuning
Esther Vergeer Foundation
D.L.T.C. Dash '35 - Tennisvereniging Dordrecht