Mededeling van het bestuur

Grote clubactie
Incasso
Algemene ledenvergadering

Grote clubactie
Door de onvermoeibare en tomeloze  inzet van ons lid Evert van der Net, trouw bijgestaan door Helen Stevens, heeft de Grote Clubactie al een slordige € 3400,00 opgeleverd voor onze club, een nieuw recordbedrag.

Terwijl Evert de loten aan de man of vrouw probeert te brengen, neemt Helen onverstoorbaar de administratieve klus die achter de verkoop van de loten zit, voor haar rekening. Als we Eef en Helen niet hadden….!! Bedankt voor al jullie tijd en werk. Maar natuurlijk ook dank aan al onze leden die 1, 2 of meerdere loten hebben gekocht en daarmee de club ondersteunen.

Incasso 4e termijn
Vanaf 1 november zal er incasso plaats vinden inzake trainingen, lidmaatschappen nieuwe leden en de 4de termijn voor de jeugd.

Ouders waarvan hun kinderen (willen) tennissen, kunnen zowel via de Dordtpas als via de ouderpagina van het Jeugdfonds Sport en Cultuur, financiele ondersteuning aanvragen voor de contributiebetaling van hun kind(eren) als er sprake is van een laag inkomen of inkomstenderving.

Meer informatie op  : https://www.dordtpas.nl/ en https://jeugdfondssportencultuur.nl/

Algemene Ledenvergadering
In de maand november staat voor de 20ste een ALV gepland. Of deze doorgang kan vinden, en op welke manier, is gezien de huidige coronamaatregelen nog een open vraag

We houden jullie op de hoogte.

Penningmeester

Op 27 augustus a.s. vindt de incasso plaats van de zomertraining 2020.
Voor de senioren die hadden ingeschreven voor 18 trainingen, zullen er 16 worden gegeven en in rekening worden gebracht.

Club- en Terreincommissie

Cluteco vrijwilligers gevraagd
Waar zouden we zijn………………zonder al onze vrijwilligers. Nergens! Maar sommige groepen dunnen wel een beetje uit of worden qua gemiddelde leeftijd wel kwetsbaar. Vandaar de vraag:

Wie in de 60/65+ leeftijd wil een stukje van zijn vrije tijd besteden aan het onderhoud op het park, verzorgd door de Clutecogroep? Deze groep is met name op de dinsdag actief. Maar ook op andere dagen zijn er diverse klusjes te doen.

Ben je jonger en zie je het ook wel zitten om je handen uit de mouwen te steken? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom!

Meer informatie of aanmelden? Stuur een berichtje naar Wim Pinkse  w.a.h.pinkse@t-mobilethuis.nl

Vijfvinkel Trossel Makelaars
Dunlop
Timo van Driel Tennis Tuning
Esther Vergeer Foundation
D.L.T.C. Dash '35 - Tennisvereniging Dordrecht