Lid worden

Dash’35 is een gezellige vereniging waar iedereen welkom is als lid en iedereen op zijn/haar niveau kan tennissen. Dit geldt voor spelers van categorie 9 (beginners): t/m categorie 1 (is de top van Nederland). Of je nu recreatief wilt spelen of meer competitief, Dash’35 heeft aan iedereen, van jong tot oud, genoeg te bieden. Na afloop van het tennis is er volop gelegenheid in de kantine of op het terras gezellig iets te drinken.

Waarom lid worden van Dash?

Dash’35 biedt aan leden de mogelijkheid om zich (verder) te bekwamen in het tennisspel door middel van tennislessen in veel varianten onder leiding van onze eigen tennistrainers.

Denk je erover lid te worden? Kom dan vrijblijvend eens kijken op ons park, bijv. tijdens één van de toernooien of op een competitiedag; zo krijg je een uitstekende indruk van de gezelligheid en drukte op het park. Ook de Open dag, die elk jaar plaats vindt, is een mooie gelegenheid om kennis te maken met de club.

Lid worden

Download het formulier en wordt lid van Dash '35.

Tarieven lidmaatschap

Tarieven Lidmaatschap

Lid worden doe je zo

Ben je al overtuigd, download dan het aanmeldingsformulier. Vul het aanmeldingsformulier in en stuur dit inclusief pasfoto naar onze verenigingsadministratie, Dorota Geers, Langedaal 24, 3317 MC Dordrecht.

Wil je graag eerst iemand persoonlijk benaderen over de mogelijkheden van Dash’35, neem dan contact op met Patricia Blaas, tel. 0184-413439 / e-mail: patr.blaas@gmail.com of met de verenigingsadministratie, telefoon 078 – 6183630 e-mail leden@dash35.nl.

We verwelkomen je graag als nieuw lid van onze tennisvereniging!

Dunlop
Vijfvinkel Trossel Makelaars
ATM vormgeving
Timo van Driel Tennis Tuning