Jeugd

Bij Dash’35 hoort de jeugd er helemaal bij! De jeugdcommissie is het aanspreekpunt voor alle jeugdzaken van de vereniging. De jeugdcommissie verzorgt en regelt allerlei activiteiten voor de jeugd zoals de clubkampioenschappen, het open jeugdtoernooi, de bal- & slagvaardigheid dag, het zomerkamp, het jaarlijks terugkerende familietoernooi, de jeugdcompetitie en nog veel meer activiteiten welke je op onze jeugdkalender kan terugvinden. Wij houden jullie naast de planner op deze site ook op de hoogte via onze trainers, ons prikbord in de hal bij de voetbaltafel en via onze social media kanalen.

Klik hier voor onze leuke en gevarieerde activiteitenkalender!

Bowlen!

Bowlen!

Op zaterdag 20 November sluiten we de najaarscompetitie af met bowlen.

Lees meer

Jeugdcompetitie

Competitie is een hele leuke manier om samen met leeftijdsgenoten heel veel wedstrijdjes te spelen. Wedstrijden spelen is behalve erg leuk ook ontzettend leerzaam: Als je nog helemaal nog niet zo lang, of voor je gevoel niet zo goed tennist, maar ook als je super fanatiek of super goed bent! Voor alle leeftijden en alle niveaus is er een passende competitievorm bedacht. Lees hier meer over de jeugdcompetitie.

Omdat het spelen van competitie zo ontzettend leuk en leerzaam is, wordt alle jeugd t/m 12 jaar standaard ingedeeld in een competitieteam. Dit is bij het lidmaatschap inbegrepen. Bij de jeugd vanaf 13 jaar is het de bedoeling dat je zelf even aangeeft of je wel of niet meedoet. Voor vragen, of om je aan of af te melden, kun je contact opnemen met jeugdcompetitie@dash35.nl.

Bal- & slagvaardigheid en clinics

Ieder jaar worden bij Dash ’35 de bal- en slagvaardigheid ochtend en de clinics georganiseerd. Een mooi moment om je vaardigheden te meten en om nieuwe trucjes bij te leren. De rode en oranje kinderen leggen een parcours af waarin zij allerlei behendigheidsoefeningen doen met bal en tennisracket. Als alle onderdelen zijn doorlopen verdien je een mooi diploma. De groene en gele jeugd krijgen clinics van de topspelers van Dash ’35. Zij leren de jeugd de fijne kneepje van het toptennis en zullen ze flink uitdagen.

 

Meer details over dit event volgen nog!

Open Jeugdtoernooi

Elk jaar in week 27 organiseren wij het Open Jeugdtoernooi voor alle jeugd van Dordrecht en omstreken. Op de woensdag midden in de week wordt een hele middag besteed aan de rode en oranje tenniskids. Heel veel tenniswedstrijdjes en spelletjes maken dit een hele leuke tennismiddag. De rest van de week spelen de groene en gele spelers hun wedstrijden, zowel dubbels als singles in alle leeftijdscategorieën. Er hangt de hele week een gezellige, sportieve vakantiesfeer op het park en ons toernooi is dan ook een mooi aanloopje naar de vakantie. Allemaal meedoen dus!

Aanmelden kan dan via:

  • Groene en gele jeugd: toernooi.nl
  • Rode en oranje jeugd: tenniskids.toernooi.nl
Dash'35 Toernooi Open jeugdtoernooi

Jeugdkamp

Elke laatste week van de zomervakantie organiseren we voor de jeugd vanaf 7 jaar een kamp. Drie dagen en twee nachten plezier. Kinderen die aan het tennissen zijn, of andere spelletjes spelen. Dit jaar oganiseren we het kamp samen met CC. 

Super gezellig zo’n tenniskamp! En de ouders, die kunnen gewoon lekker naar hun werk. Meer info vind https://www.dash35.nl/jeugdkamp2021/

Aanmelden kan nu al op het inschrijfformulier in de gang van het clubhuis, of door te mailen naar jeugdcommissie@dash35.nl

Clubkampioenschappen

ieder jaar organiseren we de clubkampioenschappen voor alle Dash ’35 jeugd. Je speelt daar nou eens niet tegen kinderen van andere verenigingen, maar tegen je eigen clubgenoten. Spannend natuurlijk, maar ook heel leuk. Gedurende één dagdeel speel je tegen verschillende leeftijdsgenoten heel veel korte wedstrijdjes. Aan het eind van het toernooi kunnen we per leeftijdscategorie een winnaar kunnen uitroepen.

Wie wordt dit jaar clubkampioen Dash ’35?

Categorieën:

  • rood
  • oranje
  • groen
  • meisjes t/m 14, jongens t/m 14
  • meisjes t/m 17, jongens t/m 17

Meer details over dit event volgen nog!

Toernooien

Naast de sportieve en gezellige activiteiten op ons eigen park zijn er regelmatig toernooien in de regio waaraan je kan deelnemen. Deze toernooien kan je vinden op www.toernooi.nl .

Drechtsteden Jeugdtennis Circuit

Dash’35 is aangesloten bij het Drechtsteden Jeugd tenniscircuit

Wat is het Drechtsteden jeugdtenniscircuit?
Als tennisverenigingen vinden we het belangrijk dat jeugdspelers zoveel mogelijk toernooien spelen. Dat is leuk én leerzaam. Daarom organiseren de meeste tennisverenigingen met veel enthousiasme een jeugdtoernooi. De tennisverenigingen in de Drechtsteden bundelen bovendien hun krachten om de jeugd voor al deze toernooien te enthousiasmeren. Immers, hoe meer deelnemers, hoe leuker een toernooi. Behalve dat het heel erg leuk is om veel van deze toernooien in de Drechtsteden te spelen levert het de spelers ook punten op. Door zoveel mogelijk punten te sparen kunnen spelers zich kwalificeren voor de spannende finale.

Finaledag
Aan het einde van het tennisseizoen rond november komen in elke (jeugd)leeftijdscategorie de vier beste spelers tegen elkaar uit in de strijd om de titel ‘Master van de Drechtsteden’.
Wie dat precies zijn wordt bekend gemaakt ná het laatste toernooi van het circuit, dat plaatsvindt in de herfstvakantie. Het blijft dus nog even spannend. Het belooft een sportieve dag, met mooi tennis en spannende wedstrijden te worden! Via onze website en social media kanalen houden wij je op de hoogte wanneer en waar de finales gespeeld worden, wanneer jij bent geselecteerd om de finale te spelen, ontvang je van ons een persoonlijke uitnodiging.

Rolstoeltennis

We hebben een leuke, enthousiaste groep jeugdleden die rolstoeltennis speelt. Ze trainen nu al een tijdje en gaan met grote stappen vooruit, zodat zij ook met de andere jeugd mee kunnen spelen.
Hier kun je meer over rolstoeltennis lezen.

Jeugdcommissie

Onze jeugdcommissie bestaat uit:
Nadja Duykers
Saskia Cohen
Annita Lagarde
Ageeth Keyser
Guus Terlingen
Danielle Rijkens
Wennie Roestenberg
Kirsten Schuurman
Nienke Wagenaar
Calvin Harteloh
Jurrian Dubbeldam
Maaike Groot
Inge Spapens
Gerben Kwee
Elly Heijstek

Doel van de jeugdcommissie is om ervoor te zorgen dat de jeugd en hun ouders zich betrokken voelen bij onze vereniging.
Wil jij ook een rol in de jeugdcommissie of anderzijds bijdragen aan de jeugd van Dash’35? Je bent van harte welkom in ons gezellige en enthousiaste team! Wij zijn natuurlijk regelmatig op het park, wil je meer weten of heb je vragen? Schiet ons dan even aan.
Via mail kan je ons altijd bereiken op: jeugdcommissie@dash35.nl

Vijfvinkel Trossel Makelaars
Dunlop
Timo van Driel Tennis Tuning
Esther Vergeer Foundation
D.L.T.C. Dash '35 - Tennisvereniging Dordrecht