Jeugd

Het gehele jaar door organiseert Dash’35 diverse activiteiten voor de jeugd. Bezoek regelmatig deze pagina voor de laatste updates of volg ons op Facebook. Klik hier voor de geplande activiteiten.

Herfstcup 2019

In de herfstvakantie hebben de clubkampioenen (of vervanging) van Dash, CC en TCD tegen elkaar gestreden voor de felbegeerde herfstclub.

Lees meer

Bal- & slagvaardigheid

Op 15 juni worden bij Dash ’35 de bal- en slagvaardigheid ochtend en de clinics georganiseerd. Een mooi moment om je vaardigheden te meten en om nieuwe trucjes bij te leren. De rode en oranje kinderen leggen een parcours af waarin zij allerlei behendigheidsoefeningen doen met bal en tennisracket. Als alle onderdelen zijn doorlopen verdien je een mooi diploma.

9:15      Aanwezig
9:30      Bal- & slagvaardigheid
10:30    Pauze
10:45    Bal- & slagvaardigheid
±12:00  Diploma uitreiking

Deelname is gratis! Inclusief hapje, drankje en een ijsje

Schrijf je voor 7 juni via het aanmeldformulier in de hal! Of mail naar jeugdcommissie@dash35.nl

Open Jeugdtoernooi

Elk jaar in week 27 organiseren wij het Open Jeugdtoernooi. Op de woensdag midden in de week wordt een hele middag besteed aan de rode en oranje tenniskids. Heel veel tenniswedstrijdjes en spelletjes maken dit een hele leuke tennismiddag. De rest van de week spelen de groene en gele spelers hun wedstrijden, zowel dubbels als singles in alle leeftijdscategorieën. Er hangt de hele week een gezellige, sportieve vakantiesfeer op het park en ons toernooi is dan ook een mooi aanloopje naar de vakantie. Allemaal meedoen dus!

Aanmelden kan via de onderstaande links:

Dash'35 Toernooi Open jeugdtoernooi

Jeugdkamp

De laatste week van de zomervakantie neemt de jeugd van 7 t/m 17 jaar het tennispark van Dash ’35 een paar dagen over. Drie dagen en twee nachten lang wemelt het er van de kinderen die aan het tennissen zijn, of andere spelletjes spelen. We zijn overigens niet alleen op het park te vinden, want we maken ook leuke uitstapjes. We zetten ons tentje op tussen de tennisbanen, of rollen ons matje uit in de kantine, voor de nacht. En natuurlijk houden we ons traditionele koekenpannentoernooi en bonte avond.

Super gezellig zo’n tenniskamp! En de ouders, die kunnen gewoon lekker naar hun werk.

Aanmelden kan t/m 1 juli op het inschrijfformulier in de gang van het clubhuis, of door te mailen naar jeugdcommissie@dash35.nl

Clubkampioenschappen

Op 15 juni organiseren we de clubkampioenschappen voor de groene en gele jeugd. Je daar nou eens niet tegen andere verenigingen, maar tegen je eigen clubgenoten. Spannend natuurlijk, maar ook heel leuk. Gedurende één dagdeel speel je tegen al je leeftijdsgenoten, heel veel korte wedstrijden dus. Aan het eind van het toernooi kunnen we per leeftijdscategorie een winnaar kunnen uitroepen.

Wie wordt dit jaar clubkampioen Dash ’35? Doe allemaal mee!

Categorieën:
meisjes groen, jongens groen
meisjes t/m 12, jongens t/m 12
meisjes t/m 14, jongens t/m 14
meisjes t/m 17, jongens t/m 17

Tijden:
Toernooi groen van 9:30 tot ± 12:00 uur
Toernooi geel van 13:00 tot ± 16:30 uur

Schrijf je vóór 7 juni in via de inschrijflijst op het prikbord, of mail naar jeugdcommissie@dash35.nl

Dunlop
Vijfvinkel Trossel Makelaars
ATM vormgeving
Timo van Driel Tennis Tuning