Jeugd

Het gehele jaar door organiseert Dash’35 diverse activiteiten voor de jeugd. Bezoek regelmatig deze pagina voor de laatste updates of volg ons op Facebook. Klik hier voor de geplande activiteiten.

Familie/ouder-kindtoernooi

Op zondag 9 september vindt het jaarlijkse familie/ouder-kindtoernooi weer plaats. Heb je zin om met je vader, moeder, opa, oma, zoon, dochter te spelen of samen met je partner? Dan is dit je kans!

Lees meer

Bal- & slagvaardigheid en clinics

Half juni worden bij Dash ’35 de bal- en slagvaardigheid ochtend en de clinics georganiseerd. Een mooi moment om je vaardigheden te meten en om nieuwe trucjes bij te leren.

De rode en oranje kinderen leggen een parcours af waarin zij allerlei behendigheidsoefeningen doen met bal en tennisracket. Als alle onderdelen zijn doorlopen verdien je een mooi diploma. De groene en gele kinderen gaan aan de slag met een aantal toptennissers van Dash ’35. Deze toppers leren je allerlei nieuwe tennisvaardigheden en laten je even flink zweten. Alhoewel we hebben begrepen dat het voor onze toppers ook flink werken is om tegen onze jeugdspelers te spelen!

16 juni 2018

Freshcourt Open Jeugdtoernooi

Elk jaar in week 27 organiseren wij het Freshcourt Open Jeugdtoernooi. Op de woensdag midden in de week wordt een hele middag besteed aan de rode en oranje tenniskids. Spelletjes, een springkussen én natuurlijk tenniswedstrijdjes maken dit een hele leuke tennismiddag. De rest van de week spelen de groene en gele spelers hun wedstrijden, zowel dubbels als singles in alle leeftijdscategorieën. Er hangt de hele week een gezellige, sportieve vakantiesfeer op het park en ons toernooi is dan ook een mooi aanloopje naar de vakantie. Allemaal meedoen dus!

Aanmelden kan via de onderstaande links:

Dash'35 Toernooi Open jeugdtoernooi

Jeugdkamp

De laatste week van de zomervakantie neemt de jeugd van 7 t/m 17 jaar het tennispark van Dash ’35 een paar dagen over. Vier dagen lang, van ‘s morgens tot eind van de middag wemelt het er van de kinderen die aan het tennissen zijn, of andere spelletjes spelen. We zijn overigens niet alleen op het park te vinden, want we maken ook leuke uitstapjes. Aan het einde van de week blijven we met z’n allen een nachtje slapen. Dat is spannend!

Leuk hoor zo’n tennisweek, en de ouders kunnen gewoon lekker naar hun werk.

Aanmelden kan t/m 1 juli op het inschrijfformulier in de gang van het clubhuis, of door te mailen naar jeugdcommissie@dash35.nl

Clubkampioenschappen

We willen het allemaal wel eens weten: Hoe zou ik het doen in een wedstrijdje tegen mijn teamgenoten? Daarom organiseren we jaarlijk in september de clubkampioenschappen, waarbij je nou eens niet tegen andere verenigingen speelt, maar tegen je eigen clubgenoten. Spannend natuurlijk, maar ook heel leuk. Gedurende een weekend zorgen we dat alle leeftijdscategorieën aan de bal komen zodat we per leeftijdscategorie een winnaar kunnen uitroepen. Wie wordt dit jaar clubkampioen Dash ’35? Doe allemaal mee!

Binnenkort meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelden.

Dunlop
Vijfvinkel Trossel Makelaars
ATM vormgeving
Timo van Driel Tennis Tuning