Installatietechniek Bert van Es Open Dash’35 toernooi/NRT

Onze vereniging organiseert van 3 t/m 11 augustus aanstaande voor de 70e keer haar jaarlijkse KNLTB open toernooi. Met dit jaar een primeur: een 2 sterren Nationaal Ranglijsttoernooi (NRT**).

Dit betekent tennis op hoog niveau! De subtop van tennissend Nederland zal vanaf maandag 5 augustus zijn opwachting maken op de 10 gravelbanen aan de Monarda 1A in Dordrecht. Naast het lucratieve prijzengeld zijn er ook punten te verdienen voor de nationale ranglijst van de KNLTB.

Doordat beide toernooien tegelijkertijd plaatsvinden is er sprake van een unieke combinatie van recreatief en toptennis. Toernooileider Casper van der Weide: “Het NRT is een mooie aanvulling op het open toernooi. De NRT-wedstrijden worden voornamelijk overdag gespeeld vanaf 12 uur, maar ook in de avond worden er partijen in het NRT gespeeld. De toegang tot het tennispark is gratis, dus we verheugen ons op een mooie tennisweek. We verwachten een sterk bezet schema bij zowel de dames als heren en kijken uit naar veel strijd en mooie partijen op ons park.”

Lees hier alles over het toernooi

Bert van Es installatietechniek

Hoofdsponsor OT

Timo van Driel Tennis Tuning

Hoofdsponsor NRT

Vijfvinkel Trossel Makelaars
Dunlop
Timo van Driel Tennis Tuning
Esther Vergeer Foundation
D.L.T.C. Dash '35 - Tennisvereniging Dordrecht