VOORJAARS-COMPETITIE 2019

Wil je van het voorjaar van 2019 meedoen met de voorjaarscompetitie? Schrijf je dan nu in! Er zijn verschillende soorten competitie, op verschillende dagen en voor zowel volwassenen als voor de jeugd van alle leeftijden.

Jeugd

Aanmelden voor de jeugdcompetitie kan hier!

Volwassenen

  • Volwassenen kunnen spelen op dinsdagmiddag (alleen dames), donderdagavond (speciaal voor beginnende spelers), vrijdagavond of zaterdag.
  • De voorjaarscompetitie gaat vanaf 6 april van start.

Heb je al een eigen team samengesteld? Dan kun je je als team inschrijven. Iedereen die nog geen team heeft kan zich individueel inschrijven. Vanuit de CWT en de trainers zullen we dan proberen een gezellig en passend team voor je te vinden. Inschrijving is mogelijk tot 2 december, dus wacht niet te lang!

Gebruik voor inschrijving de onderstaande link naar het online formulier:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfg05Tt1HECom61w5Z3-2BRqLuFtfjV2yQTh3na8FX2_R0Nng/viewform?c=0&w=1

  • Wil je meer weten over welke competitiesoorten mogelijk zijn, klik dan hier.
  • Klik hier voor alle speeldata van de voorjaarscompetitie.

Veranderingen 2019

In 2019 zijn er door de KNLTB een aantal wijzigingen doorgevoerd. Hieronder staan de belangrijkste:

  • Door harmonisatie van de competitie soorten over de verschillende regio’s heen zijn er dit jaar minder verschillende competitiesoorten. Vooral in de diverse leeftijdscategorieën is flink gesnoeid. Zo is de vertrouwde 45+ en 50+ categorie dit jaar verdwenen. De KNLTB heeft dit gedaan om zo meer teams in de overgebleven competities te houden waardoor in deze competities meer variatie in divers clubs en teams zal zijn en de reisafstanden beperkt kunnen blijven.
  • De strikte regio indeling zal dit jaar worden verlaten. Speelde je bij de districtscompetitie voorheen alleen in regio Rotterdam, dit jaar is het ook mogelijk dat je team wordt ingedeeld met teams uit de regio Breda of Gorichem.
  • Klasse rechten gaan vervallen. Door de nieuwe indeling moeten alle poules van voorheen de de districtscompetitie opnieuw ingedeeld en gevormd worden. Dit betekent dat alle poules op basis van speelsterkte opnieuw zullen worden ingedeeld.
Dunlop
Vijfvinkel Trossel Makelaars
ATM vormgeving
Timo van Driel Tennis Tuning