Voorjaarscompetitie 2019 voor alle jeugd!

Het is weer zo ver, je kunt je aanmelden voor de voorjaarscompetitie!
We hebben weer speelmogelijkheden voor jeugd op alle niveaus (beginners t/m topspelers), voor elke kleur bal (rood, oranje, groen en geel) en voor alle leeftijden (5 t/m 17 jaar).

Inschrijven kan via deze link: https://goo.gl/forms/vxZNy0o9PoV2KXBv1

Ben je al 18 jaar of ouder? Dan kun je je inschrijven via deze link: Inschrijven Voorjaarscompetitie 2019

 

Voor wie is de jeugdcompetitie?

We hebben weer speelmogelijkheden voor alle jeugd, van alle niveaus (beginners t/m topspelers), voor alle kleuren ballen (rood, oranje, groen en geel) en alle leeftijden (5 t/m 17 jaar). Twijfel je of de competitie wel iets voor jou is? Dat is niet nodig, het is echt voor iedereen! Weet je niet met welke bal je speelt? Vraag het dan aan Peter-Paul of Robin.

Teams

Competitie spelen doe je in een team! Geef bij aanmelden aan bij wie je graag in het team zou willen, dan proberen we daar rekening mee te houden.

Wanneer is de competitie?

De voorjaarscompetitie wordt gespeeld in april, mei en juni en in totaal speel je 7 (groen en geel) of 8 (rood, oranje) keer.
Rode, oranje en groene competitie wordt gespeeld op zondagochtend, als je geel speelt kun je kiezen tussen zaterdag en zondag. Zie de exacte speeldata in de afbeeldingen hiernaast.

Kosten

Als je meedoet aan de competitie vragen we hiervoor een bijdrage. Van deze bijdrage worden de ballen, de tussendoortjes/lunch en de knltb-afdracht betaald. De rode en oranje competitie kost €100,- per team in het voorjaar en €80,- per team in het najaar. De groene en gele competitie kost zowel in het voorjaar als in het najaar €115,- per team.
Je deelt dit bedrag dus met je andere teamleden!

Meer informatie

Voor meer informatie over de competitiesoorten voor de jeugd, over de wedstrijdjes die je speelt, over de telling en de speeltijden, klik hier.

Twijfel je nog en wil je weten hoe leuk de rode en oranje competitie is, kijk dan naar deze filmpjes:

Heb je nog vragen? Stel ze ons gerust via jeugdcompetitie@dash35.nl

Dunlop
Vijfvinkel Trossel Makelaars
ATM vormgeving
Timo van Driel Tennis Tuning