Het Senioren 50plus toernooi en het Mimy de Bot toernooi

Op vrijdag 27 juli vindt op onze club weer het Dash’35 Senioren50plus ééndagstoernooi plaats, een gezellig toernooi waar alleen GEMENGD DUBBEL gespeeld wordt in speelsterkte 6-7-8 en 9. En omdat het hele toernooi ‘maar ‘ één dag in beslag neemt, misschien voor tennissers van 50+ een leuke optie, zeker in deze periode.

Schrijf je nú in want de tijd gaat snel!

Drie weken eerder, op maandag 16 juli, start het Mimy de Bottoernooi, een toernooi waarbij je je kunt inschrijven voor dames dubbel, heren dubbel en/of gemengd dubbel. Je kunt aan maximaal 2 onderdelen meedoen en kiezen of je bij de 45+ of bij 60+ aansluit.

Beide toernooicommissies zijn hard bezig met de voorbereidingen en zien jullie inschrijvingen met plezier tegemoet. En nodig ook tennissers van andere verenigingen uit om deel te nemen aan deze leuke Dash’35 toernooien. Des te meer spelers, des te gezelliger het wordt op ons park.

Hieronder vindt je de linken naar de inschrijfformulieren:

Maar je kunt ook de inschrijfformulieren gebruiken die op de website van Dash’35 te vinden zijn; www.dash35.nl onder Toernooien of schrijf je in via Toernooi.nl.

Dunlop
Vijfvinkel Trossel Makelaars
ATM vormgeving
Timo van Driel Tennis Tuning