Geslaagd Jeugdtoernooi

Wat hebben wij een sportieve en gezellige week achter de rug! De hele week was het een drukte van belang op ons mooie tennis park, want het Dash’35 Open Jeugdtoernooi werd gespeeld.

Op zondag begonnen we met een heerlijk zonnetje en met een prachtig zomers versierd wedstrijdhok kon de week van start! Met een mooi deelnemersveld in diverse categorieën werden er iedere dag prachtige partijen gespeeld. Op woensdag middag was er een druk bezocht kids event waar de jongste tennissers zich van hun beste kant lieten zien. Na wat pittige potjes tennis was er tijd voor een heerlijk ijsje, limonade en alle kids gingen naar huis met een prachtige, zeer verdiende medaille.

Iedere dag waren mooie dagprijzen te verdienen, er zijn wat moeilijke vragen gesteld aan de deelnemers door de wedstrijdleiding. 😉 Uiteindelijk is alles goed gekomen en zijn alle prijzen uitgedeeld! En wat zaten er prachtige prijzen bij, mede mogelijk gemaakt door onze fantastische sponsors : Timo van Driel Tennis Tuning, U-boss uitzendbureau, Sportboulevard Dordrecht, Matrix en Freshcourt!

Naast alle prachtige dagprijzen, geweldige bekers en heerlijke lekkernijen hebben wij ook dit jaar een sportiviteitsprijs mogen uitreiken, deze is gewonnen door Brigitta Hell. Ondanks dat zij in haar poule op een haar na de winst aan zich voorbij zag gaan na een slopende partij op maandagavond was daar weer die stralende lach toen zij de stand kwam doorgeven bij de wedstrijdleiding. Altijd vrolijk, sportief en gemotiveerd, dat verdient ook een prijs!

Wij hopen dat alle deelnemers en toeschouwers hebben genoten en zien jullie graag volgend jaar weer terug! Wij kunnen niet wachten…

Sportieve groeten van de wedstrijdleiding; Calvin, Nienke, Danielle, Ageeth, Nadja, Annita, Wennie, Inge en Saskia

Vijfvinkel Trossel Makelaars
Dunlop
Timo van Driel Tennis Tuning
Esther Vergeer Foundation
D.L.T.C. Dash '35 - Tennisvereniging Dordrecht