Freshcourt News

Met een kleine variant op een bekende reclame: “Het waren vijf fantastische jaren”!
Edwin Bleeker heeft het bestuur medegedeeld, dat hij de pachtovereenkomst tegen 31 december 2020 opzegt.

Freshcourt weer geopend / Afhalen bij Freshcourt

Freschcourt stopt per 31 december 2020
Als gevolg van de Corona-ellende is 2020 voor de horeca een rampzalig seizoen. Dus ook voor Freshcourt. De overheid heeft een helpende hand geboden. Daarnaast zijn tussen Edwin en het bestuur compenserende afspraken gemaakt. Dat neemt allemaal het grote omzetverlies niet weg. Ook de toestemming om afhaalmaaltijden te organiseren is onvoldoende om de verliezen goed te maken. Normaal gesproken zijn april, mei en juni door competitie, toernooien en interne activiteiten  topmaanden voor Edwin. Gelukkig zijn -onder beperkende voorwaarden- terras en kantine vanaf 1 juni weer open. Misschien gaat ons open toernooi begin augustus alsnog door; de toernooicommissie staat in de startblokken. Ook dat zal nog de nodige inkomsten opleveren.

Het laat zich raden, dat Edwin in deze tijd z’n knopen is gaan tellen en zich heeft beraden over zijn toekomst. Na alle afwegingen heeft Edwin besloten een andere koers te gaan varen. Hij zal daar zelf nog over gaan communiceren.

Feit is, dat de samenwerking tussen Dash en Freshcourt op 31 december van dit jaar zal eindigen.

Uiteraard verdriet dit het bestuur – en naar wij aannemen, jullie allemaal- ten zeerste. Aan de andere kant respecteren wij het besluit van Edwin. Nu al zeggen wij hem bijzonder veel dank voor zijn inzet in de afgelopen jaren.

Wat wordt de nieuwe koers van Dash?

Uitgangspunt voor het bestuur is, dat wij op zoek gaan naar een nieuwe pachter. Terug naar bardienst is vooralsnog niet de optie, waar wij voor gaan. Graag nodigen wij bij deze alle leden uit om in dit proces mee te denken. Alle serieuze suggesties zijn welkom. Neem contact op met bestuurslid Otto van Wort, telefoon 06-22197878, otto.v.wort@drim.nl .

Zodra de zoektocht zicht geeft op concreet resultaat, zullen we dat aan jullie melden.

Tot slot wensen wij Edwin vanzelfsprekend heel veel succes bij de realisatie van zijn nieuwe plannen.

Bestuur Dash’35

Opening Freshcourt/terras

Op 1 juni is het terras van Dash/Freshcourt weer open gegaan. Voor iedereen heel fijn en weer een stukje gezelligheid voor of na het tennissen terug. Houd je wel aan de afspraken; deze hangen op het terras. Zeker de regel om 1,5 meter afstand te houden, blijft van belang.

Afhaalmaaltijden bij Freshcourt
Freshcourt heeft een tijdelijke ontheffing gekregen, waardoor het voor leden en buurtbewoners mogelijk is maaltijden te bestellen en af te halen.

Je kunt op deze manier blijven genieten van de maaltijden van Freshcourt en hen ondersteunen in deze moeilijke periode!

Denk eraan bij het afhalen: houd je aan de 1,5 meter afstand. Dit is heel belangrijk om de ontheffing te behouden!

Vijfvinkel Trossel Makelaars
Dunlop
Timo van Driel Tennis Tuning
Esther Vergeer Foundation
D.L.T.C. Dash '35 - Tennisvereniging Dordrecht