Drechtsteden Jeugd Tenniscircuit

Op zaterdag 9 november is het zover, dan vindt de finale van het Drechtsteden Jeugdtenniscircuit plaats op ons tennispark.
32 tennissers in de leeftijd 10 t/m 17 jaar strijden om de gigantische wisselbeker en de titel ‘Master van de Drechtsteden’.

Wat is het Drechtsteden jeugdtenniscircuit?
Als tennisverenigingen vinden we het belangrijk dat jeugdspelers zoveel mogelijk toernooien spelen. Dat is leuk én leerzaam. Daarom organiseren de meeste tennisverenigingen met veel enthousiasme een jeugdtoernooi. De tennisverenigingen in de Drechtsteden bundelen bovendien hun krachten om de jeugd voor al deze toernooien te enthousiasmeren. Immers, hoe meer deelnemers, hoe leuker een toernooi. Behalve dat het heel erg leuk is om veel van deze toernooien in de Drechtsteden te spelen levert het de spelers ook punten op. Door zoveel mogelijk punten te sparen kunnen spelers zich kwalificeren voor de spannende finale.

Finaledag
Op zaterdag 9 november komen in elke (jeugd)leeftijdscategorie de vier beste spelers tegen elkaar uit in de strijd om de titel ‘Master van de Drechtsteden’.
Wie dat precies zijn wordt bekend gemaakt ná het laatste toernooi van het circuit, dat plaatsvindt in de herfstvakantie. Het blijft dus nog even spannend.   Het belooft een sportieve dag, met mooi tennis en spannende wedstrijden te worden!

Dunlop
Vijfvinkel Trossel Makelaars
ATM vormgeving
Timo van Driel Tennis Tuning