Toernooien

Nu de competitie achter de rug is, kunnen de toernooi-tijgers weer aan de bak. Ook onze eigen club heeft een paar leuke toernooien om aan mee te doen. Onder Lees meer vind je informatie.  Dus…… schrijf je in!
Dat geldt ook voor de jeugdleden. We hebben de jeugdtoernooien bij ons in de buurt voor je op een rijtje gezet, zie de flyer in het clubgebouw .

Het allerleukste toernooi van allemaal is natuurlijk ons eigen Open Jeugdtoernooi, het eerste Dash Toernooi na de competitieweken. Doen jullie allemaal weer mee? Voor de rode en oranje spelers hebben we een leuke middag in petto, op woensdag 3 juli. De groene en gele kids spelen in de week van 29 juni t/m 6 juli een aantal wedstrijden. Je kunt de single spelen, maar ook dubbelen of mixen.
Inschrijven kan via toernooi.nl: rode en oranje jeugd en groen en gele jeugd.

 

Het Mimy de Bottoernooi

Dit open Toernooi, voor 45+ en 60+, vindt plaats van 15 t/m 21 juli. Een gezellig toernooi waar sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zal ook het voorweekeinde (13 en 14 juli) gebruikt kunnen worden.

Inschrijving is geopend en kan via Toernooi.nl.
Lukt dan niet dan kan eventueel ook ingeschreven worden via een mail met je gegevens (naam, mailadres, telefoonnummer, speelsterkte, in welke categorie je deel wilt nemen en met wie) naar: erikenmarian@kpnplanet.nl

Het Senioren Eéndagstoernooi op vrijdag 26 juli is een Toernooi voor alle 50 plussers die wel een Toernooi willen spelen maar geen paar dagen ‘vast’ willen zitten.

U kunt zich inschrijven voor de Gemengd Dubbel 7, 8 of 9  op het emailadres  a.degeus@upcmail.nl    met vermelding van de naam van uw partner, beider speelsterkte, geboorte data en telefoonnummer.

Het Dash’35 Installatietechniek Bert van Es Open Toernooi wordt dit jaar gecombineerd met een Nationaal Ranglijst Toernooi (NRT). Het vindt plaats van 5 t/m 11 augustus en meedoen aan ons Open Toernooi geeft je meteen gelegenheid te genieten van topspelers uit Nederland die aan het NRT mee doen. Via Toernooi.nl kun je je inschrijving regelen.

Bij al onze toernooien kun je natuurlijk genieten van het aanbod van Freshcourt. Smakelijke maaltijden, broodjes, salades, hapjes en shakes naast een groot aanbod van drankjes. Dat alles vers bereid en tegen een ‘smakelijke’ prijs.

We hopen jullie te zien op één of meerdere van onze toernooien.

Maar in ieder geval: een heel sportief en gezellig Toernooi-seizoen.

Vijfvinkel Trossel Makelaars
Dunlop
Timo van Driel Tennis Tuning
Esther Vergeer Foundation
D.L.T.C. Dash '35 - Tennisvereniging Dordrecht