Dash’35 Jeugd

Voor alle broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes of gewoon jeugdige enthousiastelingen die niet kunnen wachten om een balletje mee te leren slaan introduceert Dash’35 een nieuwe lidmaatschap voor de aller kleinsten tot en met 6 jaar.

Voor €100,- per jaar wordt je lid van de mooiste tennisclub van Dordt, lid van de KNLTB, krijg je een eigen pasje waarmee je op de tennisbanen mag én doe je mee met zomertraining van één van onze super trainers Peter Paul of Christian.  

Vind je het best wel een beetje spannend? Geeft niks dan kom je toch gewoon eerst een paar keer proberen!

Nieuwsbrief 17-01-2021
Bij Dash ’35 hebben we een hele grote groep enthousiaste jeugdleden, in totaal 140 kinderen van 4 t/m 17 jaar. De jeugdcommissie zorgt ervoor dat er elk jaar weer volop gezellige, sportieve activiteiten voor hen zijn, waardoor zij lekker veel met elkaar tennissen en het naar hun zin hebben op het park. Denk hierbij aan de jeugdcompetitie in het voor- en najaar, regelen van bijbehorende clubkleding, ons grote open jeugdtoernooi, clubkampioenschappen, diploma tennissen voor de kleintjes, tennisclinics voor de groteren, ons geweldige jeugdkamp, ouder&kind toernooi, de strijd om de herfstcup tégen, en ons wintertoernooitje mét de andere Dordtse tennisverenigingen, schooltennis en gezellige avondjes zoals bbq-en, bowlen en glow in the dark tennis. En we hebben nog volop nieuwe leuke ideeën om meer te tennissen in zomer en winter, zoals extra trainingen, racket trekken, ladderen, zomercompetitie voor de jongste jeugd en dit jaar voor het eerst de Grand Slam voor kids.

Versterking gezocht!
We hebben een geweldige actieve, gezellige jeugdcommissie, die al deze activiteiten met veel plezier organiseert. Maar om dit alles te blijven organiseren hebben we meer mensen nodig! Door het toenemend aantal jeugdleden en de vele leuke ideeën die we hebben, is het teveel werk voor de huidige bezetting geworden. Ook wil een aantal jeugdcommissieleden het stokje na vele jaren inzet graag overdragen. Kom jij ons helpen? Of weet je iemand voor wie dit wel wat zou zijn?

Wie zoeken wij?
We zoeken Dashers die zich voor de jeugd willen inzetten, maar ook ouders, opa’s en oma’s van jeugdleden die zelf misschien niet tennissen, maar wel graag meehelpen, zijn van harte welkom. Het is handig als je wat van tennis af weet, maar absoluut niet nodig om een bijdrage te kunnen leveren. Ook leeftijd speelt geen enkele rol. Enthousiasme om samen onze jeugd lekker aan het tennissen te krijgen is het enige dat belangrijk is.

Hoeveel tijd kost het?
De jeugdcommissie helpen hoeft niet veel tijd te kosten. Hoeveel tijd dan wel, dat bepaal je zelf. Iedereen geeft zelf aan waar hij/zij aan mee wil helpen. En omdat de meesten van ons toch wel op het park zijn voor de kinderen, is ondersteunen van de activiteiten soms nauwelijks een extra inspanning. Je hoeft dus echt niet elk weekend op het park te zijn, of wekelijks te vergaderen. Overigens is er ook volop werk achter de schermen, organiseren, communiceren en administratief, wat gewoon vanuit huis kan. Voor ieder wat wils dus. We organiseren dan wel veel activiteiten, maar de commissie verdeelt het werk zorgvuldig over alle deelnemers.

Doe je mee?
Vind je het leuk om ons team te komen versterken, of wil je een keer proefdraaien door een overleg of activiteit bij te wonen om eerst even te zien hoe wij werken en hoe gezellig het is?  Meld je dan bij ons aan, via jeugdcommissie@dash35.nl of bel of stuur een berichtje aan Saskia Cohen (06-12300407 ), Nadja Duykers (06-31035794 ) of Nienke Wagenaar (06-24678525). Ook voor vragen kun je bij ons terecht.

We hopen op veel reacties!

Sportieve groeten,
namens de jeugdcommissie,
Nienke Wagenaar

Vijfvinkel Trossel Makelaars
Dunlop
Timo van Driel Tennis Tuning
Esther Vergeer Foundation
D.L.T.C. Dash '35 - Tennisvereniging Dordrecht