Dash’35 jeugd in masters finale

Op 11 november vond de masters finale van het Drechtsteden Jeugd Tennis Circuit plaats op het tennispark van Heer Jan. Onze Maid en Erwin waren erbij!!

Ondanks de slechte weersvoorspellingen is het een prachtige finaledag geworden. De crew van TV Heerjan heeft hard gewerkt om de banen schoon en droog te krijgen en dankzij TOP in Papendracht konden er twee partijen binnen gespeeld worden. Uiteindelijk zijn alle potten volgens plan gespeeld en wat was het spannend!

Maid en Erwin speelden beiden in de categorie jongens t/m 14. Een finale tegen elkaar was natuurlijk het leukste geweest, maar daarvoor moesten ze eerst allebei een andere tegenstander verslaan. Dat lukte ze helaas nét niet. Beiden hebben heel, heel spannende wedstrijden gespeeld en maar nipt verloren. Daarom stonden onze twee mannen uiteindelijk tegen elkaar voor plek 3 en 4, ook heel mooi. Jullie hebben het super goed gedaan!!

Alle deelnemers kregen een mooie Dunlop trui, ballen en waardebonnen van de circuitsponsor Sports Team Tennis. Voor winnaars was er bovendien de hele grote wisselbeker die een vol jaar thuis mogen neerzetten. Op https://www.toernooi.nl/sport/winners.aspx… kun je alle uitslagen en de winnaars terug vinden.

Dank aan TV Heerjan (en TOP voor de snelle improvisatie ‘s morgens) voor het organiseren van deze mooie finaledag. Ook dank aan alle commissieleden van de acht verenigingen en sponsor Bart die gezamenlijk dit circuit organiseren: fantastisch hoe we samenwerken met elkaar, met als mooi doel het jeugdtennis te bevorderen!

Ook in 2019 kun je weer meedoen met het Drechtsteden Jeugd Tennis Circuit, door deel te nemen aan onze jeugdtoernooien. De masters finale vindt dan plaats op Dash ’35!

Kijk voor meer foto’s en informatie op: https://www.facebook.com/DrechtstedenJeugdTennisCircuit/

 

*Een plek in deze masters finale kun je verdienen door het spelen van de jeugdtoernooien die vallen onder het Drechsteden Jeugdcircuit. Tijdens het spelen van deze toernooien verzamel je punten. Hoe meer wedstrijden je speelt, hoe meer punten je verdient. Van elke leeftijdscategorie worden de vier spelers met de meesten punten en deelname aan minimaal drie jeugdtoernooien, uitgenodigd voor de masters finale.

 

Dunlop
Vijfvinkel Trossel Makelaars
ATM vormgeving
Timo van Driel Tennis Tuning