Banen wel/niet bespeelbaar

Door de vorst zijn de banen op dit moment niet bespeelbaar…

Update 12-12-2018

Het heeft vannacht gevroren en dat betekent helaas dat onze banen tot nader order niet bespeelbaar zijn. De kou schijnt nog wel even aan te houden, maar zodra de banen weer goed zijn komt het hier te staan. We houden je op de hoogte!

Update 19-11-2018

De vorst was gelukkig van korte duur, en dankzij de inzet van de mannen van Cluteco kan er weer getennist worden!

Update 18-11-2019

Door de nachtvorst zijn de banen tijdelijk niet bespeelbaar. De toplaag is door de vorst te zacht, waardoor het onverantwoord glad is op de banen. Er wordt hard gewerkt om ze weer speelklaar te krijgen.

Update 09-04-2018

Alle banen zijn weer beschikbaar. Wel graag er op letten putjes meteen dicht te trappen en na het spelen de banen GOED te slepen. Dit is belangrijk om de banen ook in goede conditie te houden. En daar hebben we allemaal belang bij. Houd in de weekenden rekening met competitie tennis.

Update 06-04-2018

Vanaf morgen (zaterdag 7 april) zijn alle banen weer beschikbaar. Wel graag er op letten putjes meteen dicht te trappen en na het spelen de banen GOED te slepen. Dit is belangrijk om de banen ook in goede conditie te houden. En daar hebben we allemaal belang bij. Dit weekend zijn er thuis veel competitiewedstrijden, dus houd daar rekening mee als je vrij wilt spelen. Dat zal maar beperkt mogelijk zijn. Maar maandagavond is er de racketavond! Een mooie gelegenheid om een balletje te komen slaan en je seizoen gezellig van start te laten gaan.

Update 04-04-2018

De banen 5-6-7-8 zijn vanaf vanmiddag (woensdag 4 april) weer bespeelbaar. Dat betekent dat de trainingen die voor vanmiddag en vanavond gepland staan, door kunnen gaan. Vrij spelen is beperkt mogelijk; de trainingslessen gaan voor. Mocht je spelen: alsjeblieft nog voorzichtig, trap gaatjes dicht en denk eraan GOED te slepen. Zo zorgen we er samen voor dat de banen bespeelbaar blijven. Wanneer de andere banen beschikbaar komen, is nog niet duidelijk. Dus blijf de website in de gaten houden voor het laatste nieuws.

Update 03-04-2018

Vandaag, 3 april, zijn er in ieder geval GEEN banen beschikbaar. Geplande trainingen gaan dus niet door. We kijken van dag tot dag of en welke banen gebruikt kunnen worden en zullen iedereen zo goed mogelijk op de hoogte proberen te houden via website of mail. Houd deze dus in de gaten.

We doen er alles aan om de banen gereed te krijgen voor de start van de competitie aanstaand weekend. Of dit gaat lukken, is nu nog niet te zeggen en zal mede afhankelijk zijn van de weergoden.

Update 28-03-2018

Wegens de late vorst wordt er nog hard gewerkt om onze banen bespeelbaar te maken voor de opening van het seizoen. Tot zaterdag 31 maart zijn de banen in ieder geval gesloten. Of het lukt om een aantal banen gereed te hebben voor de opendag laten we zo snel mogelijk weten op deze website. Houdt de website in de gaten.

Dunlop
Tennis Only
Vijfvinkel Trossel Makelaars
ATM vormgeving
Timo van Driel Tennis Tuning